ریست کردن اکانت تلگرام در هنگام فراموشی رمز تایید دو مرحله ای
مجله اینترنتی 3تیا/اخبار,فال حافظ,فال انبیاء,فال چوب,فال عطسه,دکوراسیون,خبر,مقاله,اس ام اس,اس ام اس عاشقانه,فال روز تولد,مدل مانتو,مدل لباس,فال,اس ام اس جدایی,ا

آکاایران:  

ریست کردن اکانت تلگرام در هنگام فراموشی رمز تایید دو مرحله ای

ویژگی تایید دومرحله ای تلگرام یا Two Step Verification یکی از قابلیت های امنیتی تلگرام است که با فعال کردن آن می توانید از دسترسی افراد دیگر به حساب تلگرام خودتان جلوگیری کنید.

در مطلب ” با فعالسازی قابلیت تایید دو مرحله ای، امنیت تلگرامتان را بالا ببرید ” توضیحاتی در مورد ویژگی تایید دومرحله ای و نحوه فعالسازی آن را منتشر نموده ایم که با استقبال شما کاربران ترفندها مواجه شدیم. با استفاده از ویژگی تایید دومرحله ای می توانید بر روی اکانت تلگرام خود رمز عبور قرار داده تا علاوه بر کد تاییدی که برای شما اس ام اس می شود، نیاز است که این کد را نیز وارد کنید.

تا ایتجای کار همه چیز خوب است، اما مشکل از جایی شروع می شود که شما رمز تایید دومرحله ای خود را فراموش کنید. تلگرام در هنگام فعالسازی تایید دو مرحله ای دو روش که شامل ایمیل پشتیبانی و راهنمای رمزعبور است را برای بازیابی رمز فراموش شده در اختیار شما قرار می دهد که می توانید از آن استفاده کنید.

اما متاسفانه برخی از کاربران که فکر می کنند رمز عبورشان را فراموش نخواهد کرد از این دو روش بازیابی صرف نظر کرده و با زدن دکمه Skip تنها به تعیین رمز عبور بسنده می کنند.

در صورتی که شما نیز جزء آن کاربرانی هستید که رمز تایید دومرحله ای خود را فراموش کرده اید و برای بازیابی رمز نیز روشی را مشخص نکرده اید دیگز قادر به ورود به اکانت قبلی خود نیستید و تنها راه بازگشت به تلگرام، ریست اکانت می باشد که با این کار تمامی پیام ها، مخاطبین، گروه ها و کانال های شما پاک خواهد شد.

برای ریست کردن اکانت تلگرام خود مراحل زیر را طی نمایید:

مرحله اول: ابتدا تلگرام خود را باز نموده و به صورت عادی شماره خود را وارد کرده و منتظر باشید کد تایید برای شما ارسال شود.

مرحله دوم: پس از وارد کردن کد تایید اس ام اس شده، می بایست رمز عبور دو مرحله ای را وارد کنید.

در این مرحله بر روی گزینه Forget Password ضربه بزنید،

سپس گزینه RESET ACCOUNT برای شما نمایان می شود. آن را لمس نمایید.

آکاایران: ریست کردن اکانت تلگرام در هنگام فراموشی رمز تایید دو مرحله ای

مرحله سوم: اکنون با تایید گزینه RESET MY ACCOUNT ، وارد اکانت جدید.خود خواهید شد که خالی از پیام ها، گروه ها و کانال هایی است که قبلا در آن ها عضو بوده اید.

,تفریح,سرگرمی,خبری

بخش ترفند مجله سه تیا

منبع tarfandha.net/

هک تلگرام در کمتر از ۳۰ ثانیه!

جلوگیری از اضافه شدن به کانال و گروه های تبلیغاتی تلگرام

منبع :

منبع : بخش کامپیوتر آکاایران
برچسب :